SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sju MTK-lag i den nya Svenska Tennisligan
2021-06-02 21:31

Malmö Tennisklubb fortsätter att prioritera seriespelet och har sju lag med när seriespelet äntligen kommer igen på bred front. Nytt för i år är det nya namnet på allt seriespel inom svensk tennis: Svenska Tennisligan (STL). Från och med utesäsongen 2021 samlas de Svenska Tennisserierna och de tidigare regionserierna under gemensam flagg i en seriespelsstruktur som är gemensam för hela landet. Den sammanslagna seriepyramiden är tänkt att skapa en bättre överblick, förenklad administration och kortare resvägar.

Fyra finalplatser för MTK i Elite Hotels Next Generation
2021-05-24 15:11

Den 50-årsfirande klassiska ungdomstävlingen Elite Hotels Next Generation inleddes den gångna helgen med zonspel på åtta olika platser runt om i regionen. Fyra MTK-spelare nådde final i sin respektive klass i Lomma Bjärred TK:s zontävling och alla fyra MTK-finalisterna säkrade därmed platser i regionslustspelet i Jönköping den 4–6 juni. 

Padelsommar med MTK
2021-05-18 12:36
Nedan har vi lite information och länkar till olika Padelkurser och events vi kommer hålla nu under sommaren ute på Hyllie Sportcenter. Utöver nedan kurser/events kommer där erbjudas dels en Padel och fitness klinik med 2 Holländare som håller i det- mer info inom kort, samt kommer vi köra kurser för vuxna och ett par specifika tema träningspass- engångstillfällen. Håll utkik !

Pensionärspadel: Till anmälan
 
AW Padel: Till anmälan
 
Sommarkurser för Barn & Jr: Till anmälan
Boka bana
Boka bana
Sociala medier

MTK på Facebook MTK på Instagram
Sponsorer