SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sänkt pris på tennis utomhus under juli månad hos Malmö Tennisklubb
2021-07-04 14:00

Malmö Tennisklubb har sänkt priset för ströbokningar utomhus under juli månad på Hyllie Sportcenters grusbanor. Nu kan alla spela tennis på Malmös billigaste (?) grusbanor. Boka via Malmö TK:s Matchi-sida.

 

Sommaren innebär ledighet och möjligheter för alla att spela mycket tennis. Det är på gruset som spelet utvecklas som mest så därför har vi bestämt oss för att sänka priset så alla kan boka sin speltid till ett riktigt förmånligt pris – 90 kr gäller under juli månad! För den som hellre vill spela inomhus hittar också lediga tider till förmånliga priser på Hyllie Sportcenter.
Mer om hur du bokar din bana - klicka här!

Sommarkansli på Malmö Tennisklubb
2021-06-30 17:55

Malmö Tennisklubbs ordinarie personal har delvis semester under juli månad och vid eventuella frågor hänvisas i första hand till mejladressen info@malmotk.se Frågor om höstens träningsschema och aktiviteter hanteras av Ivan Molin i inledningen av augusti. Vill du nå oss på telefon hänvisar vi till 070-818 92 18 då vi för närvarande har lite tekniska problem med tidigare avviserade telefonnummer till kansliet.

Malmö Tennisklubbs sommartennis igång
2021-06-24 13:20

Vårterminens tennislunk har ersatts av olika lägerveckor och extraträningar. Under sommarlovets två första veckor har det till exempel arrangerats Camp för eleverna i Matchskola och Tävlingsgruppen. Dessutom är ”Kul i Malmö” igång och där hakar MTK på Karavanen…

Boka bana
Boka bana
Sociala medier

MTK på Facebook MTK på Instagram
Sponsorer