Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

 

Hos Malmö Tennisklubb är det aldrig för sent att ta steget ut på tennisbanan, och vi tror på att åldern inte ska hindra någon från att delta.

 

 

Vi strävar efter att utveckla spelare som kan njuta av spelet under en lång tid framöver, precis som den ikoniske Mr. G. Våra tränare har en bred erfarenhet av att arbeta med spelare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade A-lagsspelare.

Oavsett var du befinner dig i din tennisresa, är vi här för att stötta dig från ditt allra första slag till eventuella framtida framgångar på en Grand Slam-scen.

 

Vår vuxenträning är framförallt inriktad på vardagskvällar, men vi erbjuder även alternativ under helgerna för dem som behöver det. All vår träning leds av kvalificerade instruktörer som har en gedigen erfarenhet av att utveckla spelare och deras färdigheter.

 

Utforska våra olika träningskategorier i undermenyn för att hitta det alternativ som passar dig bäst och ta det första steget mot din tennisutveckling.