Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

 

Välkommen till Malmö Tennisklubb, där vi erbjuder tennisaktiviteter för alla åldrar och färdighetsnivåer, från de yngsta i Minitennis (från 5 år) till de äldre i Pensionärstennis.

 

 

Oavsett ålder eller mål med din tennis är du välkommen hos oss. Vi strävar efter att erbjuda en omfattande verksamhet som passar alla typer av spelare.

 

Vår breda tennisverksamhet kallas "Tennisskola-Junior" och riktar sig till alla som vill utvecklas inom tennis men inte nödvändigtvis är intresserade av tävlingsspel. Det är här som många av våra spelares tennisresor börjar. Genom Tennisskolan får spelarna möjlighet att utveckla sina färdigheter innan de eventuellt väljer att gå vidare till vår tävlingssektion eller seniorsektion.

Mer information om vår breddverksamhet finns under "Junior" i toppmenyn, där du även kan anmäla dig.

Vi vill betona att det inte är ett krav att delta i tävlingar för att vara aktiv i MTK.

 

I vår seniorsektion välkomnar vi alla som vill fortsätta träna och spela tennis genom hela livet. Med cirka 110 aktiva seniorer i vår verksamhet erbjuder vi möjligheter att förbättra teknik och samtidigt njuta av motion och gemenskap. Om du är intresserad av att bli en del av vår seniorverksamhet, hittar du mer information under "Senior" i toppmenyn, där du även kan anmäla dig.

 

För de spelare som har tävlingsambitioner har vi en särskild sektion som är dedikerad till att stödja och utveckla deras tävlingsintresse.

Välkommen till Malmö Tennisklubb där vi erbjuder en mångsidig och inkluderande tennisverksamhet för alla!