Det ska va gött å leva, annars kan det kvitta
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Malmö Tennisklubb erbjuder tennisträning för alla tänkbara nivåer, vi finns med på vägen från Minitennis (5 år) till Pensionärstennis. Alla spelare är välkomna oavsett ålder och ambitionsnivå; vi har en bred verksamhet med plats för alla spelartyper.

 
Vi kallar vår breddverksamhet för "Tennisskola", denna sektion vänder sig till alla spelare som inte är aktiva tävlingsspelare. Det är inom denna sektion våra spelares tennisäventyr tar start, här utvecklas spelaren och går sedan vidare till Tävlingssektionen eller Seniorsektionen. Ni finner vår breddverksamhet i toppmenyn under "Tennisskola", tryck här för att komma till anmälan.
 
Det är inget måste att tävla i tennis för att vara aktiv i MTK. Det går precis lika bra att ingå i vår seniorsektion inom vilken man kan träna hela livet! Vi har ca 110 aktiva seniorer i vår verksamhet som fortsätter fila på tekniken och motionera. Ni finner mer info om vår seniorverksamhet under toppmenyn "seniorsektionen", tryck här för att komma till anmälan.
 
För spelare med tävlingsambition har vi en hel sektion ägnad åt spelare med tävlingsintresse. 
 
 
Fritt spel
 
Alla juniorer aktiva i vår verksamhet får spela gratis  med andra juniorer som också spelar i vår verksamhet på obokade banor.