SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rör på fötterna i påsk! Nu bokar man bana i Matchi
2021-03-31 14:56

Se till att äta påskgodis med gott samvete, passa på att boka in några tennispass under långhelgen!

 

Imorgon (01/04) stänger Hyllie Sportcenters bokningssystem (BRP) för tennisbanor och Malmö Tennisklubbs bokningssystem öppnar (Matchi). Ni kanske är trötta på all information angående Matchi men vi vill ännu en gång uppmana alla att skapa ett konto på matchi.se.

 

Vänligen observera följande vid registrering:

  • Använd korrekt förnamn, efternamn och mejladress
  • Mejladressen är unik för varje Matchi-konto. Ni som skapar konton för flera familjemedlemmar måste se till så att varje konto skapas med en separat mejladress. Därefter meddelar ni ivan.molin@mbtk.eu med följande information: namn, förnamn, mejladress och för vem kontot avser.

Om personuppgifterna stämmer överens med uppgifter ni anmält till klubben (vid anmälan till kurs/medlemskap/aktivitet) kommer ditt medlemskap automatiskt kopplas till ditt konto. Om medlemskapet mot all förmodan inte dyker upp och ni får fel priser vid bokning. Vänligen betala fullpris och meddela sedan ivan.molin@mbtk.eu. Ni får då ett presentkort med differensen.

 

Vi tackar för ert tålamod och förståelse under övergångsperioden.

 

Glad påsk och sträck på dig i serven!

 

Årsmötet: Anpassningarnas år – positivt resultat
2021-03-24 14:44

I söndags höll Malmö TK sitt årsmöte. Medlemmarna möttes digitalt och den anpassningen var också synonymt med mycket av sammanfattningen i Malmö TK:s verksamhet för 2020. Det var ett år av anpassningar och inskränkningar i verksamheten.

 

Pandemin som påverkade hela Sverige och idrottsrörelsen i stort färgade också Malmö TK:s verksamhet på olika sätt. Våren och sommaren fungerade relativt väl utan inskränkningar, även om majspelen ställdes in. Tennis utomhus visade sig vara en aktivitet som de flesta ville fortsätta med – även under pandemin.

 

På höstkanten drabbades Skåne hårdare och en del restriktioner och rekommendationer från myndigheter gjorde att aktiviteter inom MTK pausades eller ställdes in. Många såg fram emot damernas spel i division 1 där laget som nykomling 2019 slutade tvåa, endast en segermatch från uppflyttning till elitserien. Men seriespelet ställdes in precis som det mesta av den nationella tävlingsverksamheten. Lyckligtvis har de yngsta juniorerna inte drabbats av totalt förbud till träning även om de flesta tävlingarna och seriespelet uteblivit.

 

Samtidigt har styrelsen och personalen varit vaksam, följsam och även sökt och erhållit bidrag för inställda aktiviteter. Klubbens aktiviteter minskade i antal och omfattning under verksamhetsåret 2020 vilket bidrog till att klubbens intäkter och omsättning gick ner. Lyckligtvis parerades detta med minskade kostnader och det ekonomiska resultatet för 2020 blev + 170 000 kronor (budget 100 000). Då Coronapandemins utveckling i slutet av 2020 var osäker så valde också styrelsen i MTK att gardera sig mot en ekonomisk tuff situation genom att göra en överenskommelse med klubbchefen Tiberiu Kadar och avsluta hans anställning i förtid. Efter flera års tuffa år står nu klubben stärkt ekonomiskt och är redo att möta framtiden på stabil grund.

 

Under året beslöt Malmö Stad att skjuta upp den planerade upphandlingen av Hyllie Sportcenter. MTK har agerat för en förändring och kom en bit i det arbetet då man lyckades förhandla till sig kontrollen över tennisbanorna inomhus och utomhus. Något som blir verklighet den 1 april 2021.

 

MTK i siffror
Malmö TK hade vid 2020 års utgång nästan 800 medlemmar och siktar mot 1000. Klubben har runt 500 spelare i organiserad träning och då ingår även vår padel- och pingissektion.

 

Ny styrelse 
På årsmötet valdes också en delvis ny styrelse. Tony Rydberg omvaldes till ordförande och i styrelsen kvarstår också Hanna Jurland, Mattias Thedius och Fredrik Buchwald. Gabriella Engren omvaldes som styrelseledamot på 2 år och helt nya i styrelsen är Selime Kadir och Zoran Markovic (kortare presentation nedan). Till suppleanter – valda på ett år -utsågs: Alexandra Zinn, Peter Bengtsson, Mikael Latorre och Emilio Pizarro.

 

Den nya styrelsen kommer att konstituera sig vid nästa styrelsemöte.

 

Kort om styrelsens två nyförvärv
Selime Kadir är utbildad civilingenjör och har idag en chefsposition på Oatly. Familjen har varit aktiva i klubben i drygt 10 år och Selime har tre döttrar som alla spelar tennis. En av dem jobbar också som timtränare och de har Hyllie Sportcenter som ”sitt andra hem” vilket gör att Selime gärna är med och hjälper till i föreningen.

 

Zoran Markovic är Malmöpåg som spelade tennis i klubben som junior och hann även med en kort period som tränare under studietiden. Bor idag i Bunkeflostrand och har två döttrar som spelar i klubben. Yrkesmässigt har han 10 år inom Malmöpolisen och idag är han nordenchef på ett amerikanskt bolag; 5.11.

Boka ditt tennisspel hos Malmö TK - skapa ett konto hos Matchi
2021-03-18 14:52

Från och med den 1 april bokas allt tennisspel på Hyllie Sportcenter genom Malmö Tennisklubb och via bokningsportalen Matchi. Bokningen öppnar idag.

 

Som tidigare meddelats tar Malmö TK över bokningarna av alla tennisbanor på Hyllie Sportcenter från och med 1 april! För att boka din egen tennistid måste du skapa ett konto i Matchi. Bokningar kan sen göras via matchis hemsida, du kan ladda hem en praktisk app i telefonen och det kommer även att finnas en skärm i receptionen på Hyllie Sportcenter – men skapa först ditt konto hos Matchi.

 

Klicka på ”Boka Bana” i menyn ovan så får du tydlig information om hur du skapar ett konto i bokningsportalen Matchi och information om priser.

 

Medlemspriser
Det lönar sig att vara medlem i Malmö Tennisklubb. Genom övertagandet av banbokningarna kan vi fortsatt ge bra priser till våra medlemmar och attraktiva priser och villkor för våra juniorer – helt i Malmö Stads anda.

 

Om du inte betalt ditt medlemskap än – så gör det nu för att komma åt de lägre priserna men också för att kunna ta del av andra medlemserbjudanden! 


Sök och läs mer om medlemskapet under fliken ”Medlemsansökan” ovan.

Boka bana
Boka bana
Samarbetspartners