Kontakta MTK! kansli@malmotk.se, 0707-80 22 06 - telefontid: mån, tis, ons, fre kl 11:00-13:00
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MTK Padel söker Padeltränare
 
 MTK Padel söker ideella krafter för våra kurser som avser Barn & Jr träning. Har du barn i Padelskola kanske du kan tänka dig att hjälpa till med träningar? Vi har nu kurser som löper 4v Inomhus under Mars månad därefter börjar vår "Coronafri" utomhussäsong med förhoppningsvis  många sköna, varma och soliga dagar utomhus- Start 5 April- 29 Juni.
 
Återkom till Hans på "padel@malmotk.se" alt på mobil nr "0731448240". 
 

Hans Gärtner

Huvudtränare- Ansvarig Padel
padel@malmotk.se
Amanda Citré

Hej!

Mitt namn är Amanda Citré och jag är en 22-årig tjej från Malmö. Jag har spelat tennis sen jag var 8 år gammal och mina bästa meriter är lag-SM guld för flickor 15 & 18 år med fair play. SM silver i dubbel och SM brons i singel. Jag har även varit på college i USA 2 år. Efter jag kom hem från USA fick jag upp ögonen för padel och har nu spelat lite mer än 1,5 år och tycker fortfarande det är lika kul! Jag har varit med på elit satsningen på Club Padel Of Sweden i Trelleborg där dem satsade på ett gäng tjejer. Jag tävlar i både A & B klasser runt om i Sverige och är rankad 67 i Sverige just nu. 
 
Mvh
Amanda
Daniel Rydell
Tjena! Daniel Rydell heter jag!
 
Håller till vardags till på SportAdmin som rådgivare! Där haft ynnesten att komma i kontakt med Malmö TK som samarbetspartner. Nu har jag även ynnesten att få representera klubben som tränare! Kärleken till padel har stark anknytning till Malmö TK. Där kärleken till racketsporten började, i Ystad TK, var det med Malmö TKs Anders Pålsson som tränare och förebild. När jag sedan gjorde övergången till padel och intresset sprakade för denna sport kom jag i kontakt med Hans Gärtner som också ligger bakom att jag nu figurerar i klubben som tränare emellanåt! Hoppas vi ses på banan!
Guillem Farré, även kallad Will
Jag är Guillem Farré, även kallad Will. Jag är 28 år gammal och kommer från en liten stad nära Barcelona. Jag har bott i Sverige de senaste 3 åren och har jobbat som padeltränare i 2,5 år.
När jag var ugn spelade jag tennis och fotboll i Spanien. När padel kom till Spanien, började jag spela det och blev tränare. Nu älskar jag att spela padel och träna mina elever. Det är den bästa vägen att träffa mina vänner och ha det roligt.
 
Mvh
Guillem
Max Arzt

Tjena! Jag påbörjade min racket-karriär med sju års tennis, och har även spelat mycket squash samt pingis. För ett par år sedan introducerades jag även till padel, som snabbt blev en hobby som jag investerade många timmar i varje vecka. Jag har studerat idrottspsykologi och studerar för tillfället idrottsvetenskap, vilket har visat sig komma väl till pass vid både teoretisk och praktisk utlärning.